Subtle Splendor

The fourth in a series of property renovations for this family, this home is intended as the couple’s “forever” home. The single story layout and proximity to the water’s edge made it an irresistible place to entertain, pursue their hobbies and interests, and relax in their retirement. Soft textures, relaxing colors, a space plan for maximum enjoyment of the views were all central to the remodel of this special retreat. The Glorious White marble walk-in shower is a statement that is at once powerful and restful in the master suite. The double-sided fireplace allows for cozy evenings and a view to the water beyond, and the kitchen has the perfect mix of function and form, with a slick concrete hood which connects to the fireplace feature central to the home.
It’s a good life lived by this special couple and a beautiful place in which to live it. La Dolce Vita!